Privatnost podataka

Pristupanjem i/ili uporabom Internetskih stranica www.storianakit.hr korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio te da je suglasan s Uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Storia nakit internetskih stranica. Ukoliko Korisnik s istim nije suglasan, dužan se suzdržati od korištenja istih, napustiti ih te ne pristupati i/ili koristiti internetsku stranicu.

Uvjeti poslovanja

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Kupovina

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “košarica“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju pouzećem, uplatom ‘općom uplatnicom’ ili kreditnom karticom. Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na broj tel: 091 563 9427 ili na email: info@storianakit.hr
Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku.
Cijene na web shopu vrijede za sve oblike plaćanja.
Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Košarica“. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom „Košarica“.
Svi gore navedeni uvjeti kupnje vrijede za podrčuje cijele Republike Hrvatske.

Naplata/Autorizacija

Naručene proizvode kupac može platiti sa tri opcije: pouzećem, po predračunu (plaćanje općom uplatnicom) na naš broj računa ili kreditnom karticom. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Plaćanje pouzećem se vrši na način da naručenu robu plaćate djelatniku HP-a pri isporuci iste.

Sigurnost

Obvezujemo se primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i spriječavanje eventualnih zlouporaba. Također obvezujemo se čuvati Vaše osobne podatke.
Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena. Ukoliko niste dobili potvrdu na mail znači da niste dovršili kupovinu.

Dostava

Cijenjenim kupcima nudimo dostavu unutar cijele Hrvatske putem HP-a. Cijena dostave iznosi 20 kuna.
Eventualne poštanske naknade kupac snosi sam.
Smatramo da je to najpovoljniji te najsigurniji način za kupca.
Rokovi dostave su do 7 radnih dana. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Reklamacija

Storia nakit j.d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.
Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe. Također pravo na reklamaciju nećemo uvažiti ukoliko primjetimo da je roba korištena. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom obavjestite nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 5 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda
Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.
Za narudžbu robe ne postoji dobna granica. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.
Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena. Pri preuzimanju robe istu ste dužni platiti. Roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti.
Po Zakonu o zaštiti potrošača Članak 72. potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.
Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Račun šaljemo u paketu ili naknadno poštanskom službom.
Storia nakit j.d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Sporove vezane uz online kupnju

Posebnom regulativom Europske unije, diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.
To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.
Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Pravne odredbe

Korištenje stranica www.storianakit.hr
Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Storia nakit j.d.o.o. ,Trbovljanska 9, Zagreb .
Storia nakit j.d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.storianakit.hr su vlasništvo tvrtke Storia nakit j.d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

VAŽNO:
Robu kupljenu na našim stranicama nosite/koristite na vlastitu odgovornost.

Navigation
Zatvori

Moja košarica

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Vaši će se osobni podaci koristiti za poboljšanje Vašeg iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom računu i za druge svrhe opisane u našem pravilima privatnosti.

Već imate račun?

Zatvori

Zatvori

Kategorije